• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



29 grudzień 2022

Jakość handlowa soków i nektarów oraz znak...

28 grudzień 2022

Dofinansowanie dla szkoleń w branży żywnoś...

28 grudzień 2022

Jakość handlowa przypraw w 2022 r.

28 grudzień 2022

Rejestracja zakładów produkujących żywność...

23 grudzień 2022

"Food-Lex" nr 4/2022 już jest!

22 grudzień 2022

Możliwość promocji w Japonii

20 grudzień 2022

Darowizny żywności zagrożone. Ministerstwo...

19 grudzień 2022

Dalsze opóźnianie w uchwaleniu projektu us...

08 grudzień 2022

Zaproszenie: Kurs Planowanie projektów B+R...

05 grudzień 2022

Dofinansowania PARP na usługi rozwojowe (m...

02 grudzień 2022

Eurobarometr 2022 dot. bezpieczeństwa żywn...

02 grudzień 2022

Podcasty EFSA pt. "Science on the Menu"

 

< 1 ... 16 17 18 19 20 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo